![]() |
|
Link :: 10.12.2006 :: 20:30 Link :: 10.12.2006 :: 21:01 n Witam! Jak już moja przyjaciółka napisała mam na imie Ania. Nasz pamietnik ma w loginie słowo frends, ponieważ założyłyśmy go razem i jesteśmy przyjaciółkami od dawna. W loginie jest jeszcze słowo dream co znaczy marzenie. Uważam, ze kazdy z nas ma marzenia, te najskrytsze do ktorych czasem sie nawet nie chcemy przyznać. Moim zdaniem należy wierzyc w marzenia nawet te nie do spełnienia... CHCIALABYM WIEDZIEC JAKIE JEST WASZE ZDANIE NA TEMAT PRZYJAZNI I MARZEŃ. BARDZO PROSZE KOMENTUJCIE!!! "MARZENIA" Moje marzenia nie do spelnienia. Te najskrytsze i nieosiagalne. Czemu je w sobie mam? Czemu myslami wodza mymi? Dlaczego czekac karza? przeciez i tak sa nie do spełnienia moje najskrytsze marzenia. Lecz trzeba wierzyc, wierzyc wciaz. W moc marzen nie do spełnienia... TO JEST WIERSZ NAPISANY PRZEZ PAULINE.:* Komentuj(2) Link :: 11.12.2006 :: 22:25 Siemka Wszystkim!!!Kasiu jestem z toba!!! Trzymam kciuki!!! Mam nadzieje ze wszystko poszlo gladko i bez zbednych nerwacji:) Wiem ,ze jestes silna dziewczynka!!! Lovkam Cie! Pozdro dla Aniusi:), Katki:), Szymona:love4: :), Pauliny:), Martusi:), Marty:), Dari:), Damiana:) i super ZIOOOMA EDIEGO:):):)!!! Lovkam Was! Jeszcze pozdro dla Moniki8) P.S. Aniusia odezwij sie!! Komentuj(1) Link :: 12.12.2006 :: 20:55 WITAM!!! Ciesze sie z komentarzy, ktore nam piszecie.Chcialabym napisac dzisiaj do naszych przyjaciółek o ktorych nie wspomnialam. Bardzo przepraszam was za to.Mam na mysli Marcie i Kaske.Ciesze sie ze was poznalam i ze duzo czasu z soba przebywamy. Mam nadzieje ze gdy dorosniemy nie stracimy kontaktu i nie oddalimy sie od siebie! Serdecznie was pozdrawiam i przesylam buziaczki!!! prosze o komentarze ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 12.12.2006 :: 21:00 "W milosci jest tyle szczescia ile cierpienia.: Kazda milosc, nawet ta szczesliwa, jest cierpieniem. W kazdym zwiazku nastepuje kryzys, ale sa tez chwile na ktore warto czekac. Chwile te wlasnie pokrywaja sie z cierpieniem. Mogloby sie wydawac, ze cierpienia jest wiecej lecz to nie prawda. Kazde cierpienie jest bardziej odczuwalne niz szczescie. Gdy w danej chwili cieszymy sie szczesciem myslimy,ze tak po prostu musi byc. Zapominamy, ze sa rowniez chwile zle z ktorymi musimy sobie poradzic! Szczescie i milosc to skarby czlowieka! Szanujmy je! Z dedykacja dla Renaty i Karola! Kocham Was! Trzymajcie sie! Paulinka. I jeszcze pozdro dla: Aniusi:), Katki:), Szymona:love4: :), Pauliny:), Martusi:), Marty:), Dari:), Damiana:) i super ZIOOOMA EDIEGO:):):)!!! Lovkam Was! Jeszcze pozdro dla Moniki8) P.S. Aniusia odezwij sie!! Komentuj(1) Link :: 14.12.2006 :: 00:05 Tak dzisiaj 13 ![]() Komentuj(1) Link :: 14.12.2006 :: 00:07 Oj przepraszam zagapilam sie, juz jest 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 14.12.2006 :: 20:20 • Najlepszą wagą do mierzenia przyjaźni jest nieszczęście. Te slowa to swieta prawda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 14.12.2006 :: 21:00 Życie jest harfą, co strun ma wiele. Struna miłości stoi na czele, Wyda ton słodki, wyda przeczysty, Tylko pod zdolną dłonią artysty. Życie jest piękne, porywające. Jest tak piękne, olśniewające. Jest taj jak róża, co się rozwija. Jest burzą, wichrem, co w niebo się wzbija. Jest pełnią szczęścia, ogniem miłości. Kochać, być razem, bez samotności ![]() Komentuj(1) Link :: 15.12.2006 :: 22:57 Kiedy powiem sobie dość A ja wiem, że to już niedługo Kiedy odejść zechcę stąd Wtedy wiem, że oczy mi nie mrugną, nie Odejdę cicho, bo tak chcę I ja wiem, że będę wtedy sama Nikt nawet nie obejrzy się I ja wiem, że będzie wtedy cicho I tylko w Twoje oczy spojrzę Tę jedną prawdę będę chciała znać Nim sama zgasnę, sama zniknę Usłyszę w końcu to, co chcę Czy warto było szaleć tak - przez całe życie? Czy warto było starać się - jak ja? Czy warto było kochać tak - aż do bólu? Czy mogę odejść sobie już? Nie chcę żałować żadnych chwil Chociaż wiem, że nie było kolorowo Nie chcę zostawić żadnych łez Chociaż wiem, że czasem bolało Uśmiechnę się do swoich myśli Zcałuję z Ciebie cały blask, o tak Powoli zamknę w sobie przyszłość Pytając siebie raz po raz, o nie Czy warto było szaleć tak - przez całe życie? Czy warto było starać się - jak ja? Czy warto było kochać tak - aż do bólu? Czy mogę odejść sobie już? Bez żalu, nie! Czy warto było szaleć tak - przez całe życie? Czy warto było starać się - jak ja? Czy warto było kochać tak - aż do bólu? Czy mogę odejść sobie już? Bez żalu, nie! Czy warto było szaleć tak - przez całe życie? Czy warto było starać się - jak ja? Czy warto było kochać tak - aż do bólu? Czy mogę odejść sobie już? To tekst mojej ulubinej piosenki!!! Komentuj(1) Link :: 15.12.2006 :: 23:08 Przecież nie tak miało być Ja chyba zwariowałam z Tobą Oszalałeś ze mną Ty Zbudziłeś mnie w środku dnia I teraz nigdy więcej Nie chcę, nie chcę Nigdy więcej już nie chcę spać To zakochani Do nas przychodzą znów Powietrza takie pełne oczy Takie pełne serca Takie pełne śladów ich stóp Zakochani, zaczarowani Bardzo powoli w nas budzą się Zakochani, zaczarowani Powietrza takie pełne dłonie Takie pełne serca Takie pełne, pełne Ciebie chcę mieć Tak jasno jest wokół mnie Tak mocno zakochałam w Tobie W Tobie zakochałam się W kieszeniach mam pełno chmur I Twoją gwiazdą prowadzona Płynę w Twych ramionach Do Twoich ust To zakochani przenoszą nocy blask Powietrza pełne oczy, pełne serca I takie pełne Zaczarowani Bardzo powoli w nas budzą się Powietrza takie pełne oczy Pełne serca Ciebie chcę mieć Komentuj(1) Link :: 16.12.2006 :: 10:13 WITAM!!!!!!!!!! "Naj szlachetniejsza zemsta człowieka jest przebaczenie" ![]() ![]() ![]() :* "Zwyciezaca ma wielu przyjaciół, zwyciezony ma dobrych przyjaciół" :* "Gdy zamykaja sie jedne drzwi do szczescia, otwieraja sie inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak dlugo, ze nie widzimy tych drugich" :* "Kobieta jest jak róża; na to ma kolce, by owijac je platkami" Juliam Tuwim :* "Klamstwo zabija przyjazn, prawda zabija miłosc" :* "Zwyciezaca ma wielu przyjaciół, zwyciezony ma dobrych przyjaciół" :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Wczoraj nasza przyjaciółka Kaska miala urodzinki a wiec wszystkiego naj naj naj...lepszego!!! Komentuj(2) Link :: 16.12.2006 :: 10:23 Nareszcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(2) Link :: 16.12.2006 :: 20:28 Jestesmy u Kaski na urodzinkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(2) Link :: 17.12.2006 :: 12:38 U kaski na urodzinach bylo super!! To chyba najlepsze urodziny na jakich byam!! Komentuj(1) Link :: 17.12.2006 :: 12:49 no wiec.... bylo super, bylo ekstra, bylo git, i w ogole jestem HAPPY w koncu!!!!!!! i wszystko mnie cieszy Komentuj(2) Link :: 19.12.2006 :: 15:15 Mówię ci, każdy z nas szuka spokoju Gdzieś w głębi, każdy chce być daleko od kłopotów Lecz wielu woli, na skróty, gdzieś na łatwiznę Na przypał, na kredyt, biorąc w sobie życie Lecz pomyśl, nim będzie za późno by się połapać Nie ma takich kredytów, których nie trzeba spłacać Szybka, łatwa kasa, wozić każdy chce się szumnie Nie rozumiem tego, praca rządzi wszystkim wokół mnie (wokół mnie) Obowiązki, lecz na spoko znajdę chwile Gdy inni pędzą, znajdę moment by pomyśleć Za mało czasu, a u mnie życie spontaniczne Stojąc z boku, gdy peleton chce pędzić szybciej Szukając szczęścia w zwykłych momentach Nie masz czasu pomyśleć, nie widzisz chwil piękna Nic, nie widzisz w tej o banały walce Pędzisz, ale cały świat ucieka ci przez palce A ja chcę stać by wiatr mi twarz zmagał Przegapiania chwil nie ma w moich planach Od rana spokój, od rana świat przez pryzmat otwartych oczu Pewne, trzeźwe spojrzenie, nie to z billboard Komentuj(1) Link :: 21.12.2006 :: 22:57 A wiec!! Czy to ma sens!! Staram sie!! Lecz jak zwykle nigdy nic mi nie wychodzi!! Ale do tego sterania potrzebne sa dwie osoby!! Zrozumcie to jak chcecie!! KOCHAM CIE SZYMON!!! NIE DAJ MI ZAPOMNIEC!!!!!!!!!!!!!!!! :* NIGDY!! Ania odezwij sie wreszcie!! PAULA ![]() Komentuj(1) Link :: 21.12.2006 :: 23:04 Jak mam zyc!?! Po co mam zyc!! Nie jestem ta osoba ktora czuje ze jest mi pisane byc!! Czy musze sie zmnieniac na sile!! TAK!!! Dla przyjaciol (tych prawdziwych i dla siostry) bo wiem ze oni nie udaja tak jak ja!! Ze sa soba a nie tym kim musza byc bo inni tak chca, tak ja taka wlasnie jestem!! Nawet jak przez chwile jestem soba to musze sie opamietac!! Nie wytrzymam dluzej ale musze to w sobie cisnac!! Musze zamykac moje prawdziwe JA!! Bo strace przjaciol taki "na dobre i na zle" a zyskam tylko tych "na dobre"!! Po co to pisze?? Nie wiem!! Moze kiedys znudzi mi sie udawanie i wlasie to przeczytacie i nie bedziecie zdziwieni........ Komentuj(3) Link :: 21.12.2006 :: 23:06 Kocham Was!! Dzieki wam musze nad soba pracowac!! Dzieki wam nie jestem soba!! Dzieki wam nie ujawniam swego prawdziwego JA!! Komentuj(2) Link :: 21.12.2006 :: 23:08 Ja niewinna!!! Nigdy!! Komentuj(3) Link :: 21.12.2006 :: 23:10 Dream- jakie ja mam marzenia?!? Niby sa ale ich nie ma!! Frends- przyjaciele?!? Niby sa a jednak ich nie ma!! Komentuj(3) Link :: 23.12.2006 :: 20:31 Witam po dlugim czasie.Nie pisalam tak dlugo, poniewaz nie wchodzilam na kompa!Z okazji zblizajacych sie Swiat Bozego Narodzenia pragne wszystkim złożyc najserdeczniejsze zyczenia! Samych radosnych chwil i spełnienia tych najskrytrzych MARZEN!Zycze Wam, abyscie znalezli pod choinka wymarzone prezenty;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to jest wierszyk dla Was ode mnie ![]() Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt! Komentuj(2) |
2025 |
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |